Studio Zwolle
Intieme schouwburg of groots theater voor events met allure

 

Zoekt u een decor met allure voor uw event? Dan is Studio Zwolle de beste keuze. Onze nauwe samenwerking met Zwolse theaters biedt verschillende opties en voordelen voor grote en kleine events, zowel live, online als hybride.

 

De grote zaal in Theater de Spiegel is ideaal voor een groots live of hybride evenement, maar kan ook dienen als intieme vergadersetting. Ook Schouwburg Odeon vormt een prachtig decor voor uw event. Denk bijvoorbeeld aan een webinar vanaf het podium van de bonbonnière-Hanzestrohmzaal of een online presentatie vanuit de Dommerholtzaal. Daarnaast zijn er kleinere foyers beschikbaar, zonder theaterachtergrond.

 

Beide locaties beschikken over kleedkamers, visagieruimtes en (artiesten)-foyers en zijn geschikt voor een variabel aantal personen, afhankelijk van het soort event dat u organiseert.

 

Locatie
Theater de Spiegel
Spinhuisplein 14
8011 ZZ Zwolle

 

Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor Studio Zwolle als eventlocatie?

 

  • Intieme schouwburg of groots theater met allure als decor
  • Met prachtige zitplekken voor het publiek ideaal voor live en hybride events
  • Geschikt voor elk denkbaar online event
  • Aantal camera’s en tv-schermen kan naar wens worden aangepast
  • (Artiesten)foyers beschikbaar
  • Kleedkamers en visagieruimtes beschikbaar
  • Catering mogelijk

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Studio Zwolle is slechts één van de studio’s van Time to Speak. We hebben eigen studio’s door heel Nederland en werken daarnaast samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak kan het allemaal voor u regelen.

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Studio op locatie | Time to Speak

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in