Virtuele studio
Uw hele event volledig digitaal

 

Is een fysieke bijeenkomst niet wenselijk of haalbaar, dan biedt een volledig virtuele studio uitkomst. Hoe de omgeving eruitziet bepaalt u zelf. Wat u ook wenst, wij weten een echt “live” gevoel na te bootsen voor uw publiek. Uw publiek of keynote sprekers kunnen op afstand eenvoudig worden gestreamd naar de virtuele studio. In onze virtuele studio komen dus sprekers, content, publiek en interactie in één visuele omgeving samen. Kortom: alles wat u van een normale studio gewend bent, maar dan volledig digitaal. Deelnemers wonen uw vergadering, presentatie, webinar of ander event bij vanuit hun eigen woonkamer of een andere locatie naar keuze. Wat u ook wenst, wij weten een echt “live” gevoel na te bootsen voor uw publiek.

Bent u op zoek naar de perfecte studio die aansluit bij de look en feel van uw event?

Neem contact op

Waarom kiezen voor een virtuele studio?

 

  • Events kunnen ook doorgaan als een fysieke bijeenkomst niet haalbaar of wenselijk is
  • Alle deelnemers vanuit huis of een andere plek naar keuze
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Alleen een laptop en webcam nodig
  • Ruimte voor 8 personen (online)
  • Presentaties en video’s delen is mogelijk
  • Inclusief support

Professionele studio’s op iedere gewenste locatie

 

Wilt u toch een event op locatie organiseren? Wij kunnen op vrijwel elke door u gewenste locatie een professionele studio bouwen. We hebben eigen studio’s door heel Nederland. Daarnaast werken we samen met veel mooie evenementenlocaties in binnen- en buitenland. U kunt dus altijd kiezen voor een locatie in de buurt, of juist voor een locatie met een specifieke sfeer. Heeft u een bijzondere locatie in gedachten, wilt u uitzenden vanaf meerdere locaties, of wilt u een event in het buitenland organiseren? Time to Speak regelt het allemaal voor u!

 

We richten volledig op maat een eventlocatie of studio voor u in en creëren een setting waarmee u maximale impact genereert. Of u nu kiest voor een live, online of hybride event. Als fullservice evenementenbureau denken we vanuit de inhoud en uw doelen mee over de complete invulling en aankleding van uw event. Wij nemen u graag al het werk uit handen, en zorgen voor een event met maximaal resultaat.

Virtuele studio | Time to Speak

Kom langs en ervaar!

We geven u helemaal gelijk: om onze locaties goed te beoordelen kunt u onze ruimtes het beste met eigen ogen bekijken. Graag gaan we vrijblijvend met u zitten om al uw wensen in beeld te brengen en u rond te leiden. Liever een locatiebezoek op afstand? Ook dat is mogelijk! Via videobellen leiden we u graag rond en kunt u direct al uw vragen stellen.

Plan nu uw afspraak in