Kick-off organiseren?

Inspireer uw team met een spectaculaire kick-off

 

Wilt u een nieuw programma, project of campagne aftrappen, een nieuw pand openen, nieuw beleid aankondigen of om een andere reden met een groep mensen het startsein vieren? Een kick-off bijeenkomst kondigt een nieuw begin aan en is bedoeld om een goede start te maken. Wanneer u de organisatie van uw kick-off meeting goed aanpakt, geeft u het vervolgtraject een sterke boost, staan alle neuzen direct dezelfde kant op, brengt uw relaties in beweging en zorgt voor verbinding.

 

Of u nu op zoek bent naar kick-off ideeën of naar een specialist die de gehele kick-off organisatie uit handen voor u neemt: als hét fullservice evenementenbureau van de toekomst staan wij voor u klaar! Onze specialisten denken graag mee over de opzet en de inhoud van uw kick-off meeting. Daarbij gaan we uit van uw doelen: welke boodschap wilt u overbrengen, welk resultaat verlangt u, en hoe richten we de kick-off daar goed op in. Samen zorgen we dat u op een creatieve, duurzame manier in beeld bij en verbinding met uw doelgroep komt.

Wilt u een kick-off organiseren of bent u op zoek naar kick-off ideeën?

Neem contact op

Maximale impact met uw kick-offmeeting

 

We helpen u graag bij het creëren van maximale impact voor, tijdens en na uw kick-off. U heeft maar één keer de kans om uw nieuwe project af te trappen, dus pak het goed aan. Misschien wilt u een indrukwekkende lezing aan het programma toevoegen, of een spectaculaire openingsact? We denken ook graag mee over de vorm: geeft u een presentatie, of verpakt u uw boodschap in een dynamisch talkshow-format?

 

Bij Time to Speak zijn de mogelijkheden eindeloos. Met ervaren eventprofessionals en onze onestopshop-formule hebben we alle expertise in huis om u van idee tot uitvoering en zelfs tot contentcreatie en communicatie te ondersteunen. Maar ook voor locaties bent u bij ons aan het juiste adres. Welke locatie past het best bij uw boodschap, bedrijf of organisatie en doelstellingen? Wij helpen u vinden van de juiste match. Wij wijken graag af van de standaardlocaties en hebben studio’s door heel Nederland.

Online of hybride kick-off

 

Soms is het niet altijd wenselijk of mogelijk om een fysieke kick-off meeting te organiseren. Gelukkig is Time to Speak gespecialiseerd in het organiseren van hybride of online kick-offs. Hybride of online kick-offs hebben twee grote uitdagingen. Hoe zorgt u ervoor dat uw deelnemers energie houden en zelfs met energie de dag afsluiten? En hoe zorgt u ervoor dat deelnemers zich met elkaar verbonden voelen? Wij geloven dat een hybride of online kick-off de meeste resultaten oplevert met een afwisselend programma en veel interactie. Een aantal adviezen om dit te realiseren:

 • Gebruik multimediale middelen voor, tijdens en na de kick-off voor extra impact.
 • Laat vooraf opgenomen video’s en interviews zien.
 • Stuur vooraf (proef)pakketten naar de online deelnemers.
 • Denk na over een energizer, om op een luchtige en verfrissende manier de volle aandacht van de deelnemers te behouden.
 • Zorg voor afwisseling en duidelijke tijdsblokken.
 • Kies voor een interessante keynote spreker.
 • Stuur voorafgaand aan het event leuke teasers of een bijzondere uitnodiging.
 • Blijf in beeld en verbinding door de content van de kick-off na afloop te delen met de deelnemers via video’s, podcasts, blogs en social posts.
 • Zet een opvallende countdown in en werk toe naar hét moment: de lancering zelf!
 • Zorg voor een goed softwareplatform en voorkom serverproblemen en errors.
 • Maak gebruik van een professionele studio met een video wall en voldoende camera’s.
 • Zorg voor interactie met uw deelnemers: nodig hen uit op het virtuele podium, stel tussendoor vragen via een poll, integreer een chatfunctie en laat ze met elkaar sparren in een kleiner comité middels een subsessie.

Klaar om een impactvolle kick-off te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Congressen Open dagen Webinars Vergaderingen Talkshows Lezingen Beurzen Publieksevents Algemene ledenvergaderingen Personeelsbijeenkomsten Culturele activiteiten Productpresentaties