Ondersteuning voor beursorganisaties

Fullservice eventsupport voor live, online en hybride beurzen

 

Hoe zorgt u voor een vernieuwend beursconcept, waardoor uw beurs relevant is en blijft voor uw doelgroep? Hoe creëert u als beursorganisator een unieke belevenis waarmee u standhouders in beeld bij én in verbinding brengt met de bezoekers? Ongeacht of het om een vakbeurs of een publieksbeurs gaat of een landelijke of regionale beurs betreft, het blijft een uitdaging om een inspirerende beurs met impact te organiseren. Een belangrijk advies bij de organisatie van een beurs of een beursstand: benader beide als een evenement. Zonder beleving geen goede beurs.

 

De dynamiek tussen de beursorganisatie, bezoekers en exposanten is wat beurzen zo verschillend maakt. Bij het organiseren van een beurs is het belangrijk om met al deze facetten rekening te houden. Wij ontwikkelen graag samen met u een slim beursconcept waarmee u maximaal rendement uit uw beursbudget haalt. Of het nu gaat om een beursstand, beursdeelname of een complete beurs: onze vakspecialisten staan voor u klaar. Met onze unieke onestopshop-formule bieden we u de keuze om precies de expertise in te zetten die u nodig heeft. De mate waarin u een beroep op ons doet, hangt af van uw beschikbare tijd en natuurlijk van de kennis en ervaring die u heeft in het verzorgen van een vak- of consumentenbeurs. U kunt zelf een inschatting maken van wat u zelf kunt doen en waar u hulp of ondersteuning bij wenst.

 

Hybride beurs organiseren?

Beurzen dragen positief bij aan de communicatie-, sales- en marketingdoelstellingen van uw klanten. Met een hybride beursconcept versterkt u deze positieve effecten. Met ons unieke softwareplatform kunnen we elk traditioneel event verrijken met online toevoegingen. Met een hybride beurs brengt u standhouders en bezoekers op een efficiëntere manier in contact, vereenvoudigt u het aftersalesproces en maakt u de tijdens de beurs gecreëerde content ook na afloop van de beurs beschikbaar. Doordat uw beurs hierdoor locatie-onafhankelijk wordt, vergroot u de opkomst en biedt u bovendien veel extra meerwaarde.

beurs organiseren | Time to Speak

Hoe blijft u in beeld en verbinding?

Maak kennis met onze projectmanager Dimitri

Neem contact op