Drentse Onderneming van het Jaar 2022

Type event: (Talk) Shows Soort event: Live Datum: 06/10/2022 Locatie: Atlastheater Emmen Branche: Corporate

Drentse ondernemers in de spotlights

Ze werken vaak hard, en op de achtergrond. Maar één keer per jaar staat een aantal van hen toch een avond in de spotlights; Drentse ondernemers, in de finale van de verkiezing Drentse Onderneming van het Jaar. Een event dat door de samenwerking van Fizz Digital Agency en Time to Speak een specatulaire uitstraling krijgt.

Voorafgaand aan het event, de afgelopen keer in het Atlastheater in Emmen, verzorgde Time to Speak-dochter Time Star Media de content en het artwork voor het evenement. Dat betekent in de aanloop van het evenement het opnemen en monteren van video’s waarin de deelnemende ondernemers zich presenteren. Aan de hand van een strak productiescript en format verzorgen wij video’s die door de jury meegenomen worden in de beoordeling.

 

Op de finale-avond zelf werkt Time to Speak samen met het theater waar het event te gast is om een gave live-show neer te zetten. We combineren daar de technische vaardigheden van onze video- en audiospecialisten met de ervaring van de techniek van het theater. Het resultaat: een soepel verlopende, spectaculaire finaleshow die van het podium en het scherm af spat.