Congres Kennisinstituut Duurzaam Verpakken

Type event: Congressen Soort event: Hybride Datum: 25/01/2023 Locatie: cultuurgebouw Amare Branche: Corporate

Uitpakken tijdens jubileum Duurzame Verpakken

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken wilde een feestelijk event met inhoud ter gelegenheid van zijn tienjarig jubileum. Een event in een hybride vorm, waarbij een deel van de bezoekers in de zaal live meekeek en -luisterde, en een groot aantal bezoekers online het event kon volgen.

In Den Haag toverde Time to Speak een grote vergaderruimte van het cultuurgebouw Amare om in een arena waarin debaters het tegen elkaar op konden nemen. Beleidsmakers, consumentenvertegenwoordigers en producenten traden live of online aan om verschillende facetten van Duurzaam Verpakken te behandelen. En dat alles onder leiding van journalist Wouter Kurpershoek.

Niet alleen verzorgden wij licht, beeld, geluid en livestream, een eigen team maakte ook nog eens beelden ‘behind the scenes’ en interviews voor een pakkende aftermovie. Een mooie samenvatting van het jubileum zodat bezoekers, deelnemers en afwezigen al kort na het event nog konden nagenieten van de dag.

Maartje Knaap – Kennisinstituut Duurzaam Verpakken:
“We hebben ontzettend fijn samengewerkt met Marco en zijn team van Time to Speak. Snel schakelen, duidelijke communicatie én heel veel gelachen tussen de meetings door. Zowel het online gedeelte en de fysieke bijeenkomst waren tot in de puntjes uitgedacht en het verliep uitermate soepel. Niet alleen kijken wij tevreden terug naar een geslaagd hybride event, maar ook de bezoekers vonden het super!”

Aftermovie

Foto’s