Openingsevent Neele-Vat

Type event: Opening Soort event: Live Datum: 29/09/2022 Locatie: Neele Vat Port Park Pernis Branche: Corporate

Epische opening met een knipoog

Logistiek dienstverlener Neele-Vat Logistics opent een nieuw hoofdkantoor met distributiecentrum op Port Park Pernis. Het gigantische complex van 45.000 m2 staat midden in het imposante Rotterdamse havengebied. Samen met organisator Bbright en Marc van Laere Producties hebben wij dit pand voor alle medewerkers spectaculair geopend!

De vraag was om tijdens de opening een paar honderd gasten kennis te laten maken met het nieuwe gebouw. Ons antwoord: een rondleiding 2.0! Een spectaculaire dronevideo die de kijkers meeneemt door het hele pand. Een zorgvuldig geplande choreografie, waar medewerkers van Neele-Vat een belangrijke rol spelen.

Deze rondleiding op een megascherm is onderdeel van de feestelijke opening van het nieuwe hoofdkantoor. Dat feest hebben we technisch ondersteund én in beeld gebracht door een live registratie. Zo miste niemand iets van wat er op het podium gebeurde.

En nog dezelfde avond is een pakkende samenvatting van een geweldig event te zien in de same-day-edit die wij van de dag maakten. Een aftermovie die sfeer, feestelijkheid en de overweldigende indruk van de dag in een paar minuten vastlegt. Om te delen, of om zelf nog even na te genieten.

Aftermovie

Foto’s