Openingsevent Neele-Vat

Type event: Bijeenkomst Soort event: Live Datum: 29/09/2022 Locatie: Neele Vat Port Park Pernis Branche: Corporate

Epische opening met een knipoog

Logistiek dienstverlener Neele Vat opent een nieuwe locatie in Port Park Pernis. En vanaf dat moment draait alles om groot en omvangrijk. Grote zeecontainers, vrachtwagens, op- en overslagloodsen in een imposant havengebied. Zo’n opening verdient een epische video, iets waarbij het creatieve team van Time to Speak meteen overloopt van ideeën!

De opdrachtgever wil een spectaculaire openingsvideo die zowel voor medewerkers als relaties een gaaf beeld van de nieuwe locatie geeft. Dat zijn heel veel vierkante meters om te laten zien, en dus hebben we het hogerop gezocht. Met behulp van ‘First-Person-View’ dronebeelden ‘vliegt’ de bezoeker vanaf de aanrijroute zo het pand binnen. Daarmee is er meteen een imposante introductie van het nieuwe pand in beeld gebracht.

Eenmaal binnen brengt de racedrone volgens een zorgvuldig uitgedacht vluchtplan alle kenmerkende en belangrijke ruimtes van het nieuwe pand in beeld. Medewerkers van Neele Vat figureren in de video, die een combinatie wordt tussen vliegbeelden en vaste camerashots. Met een knipoog wordt ook de drone nog als hoofdrolspeler in het script betrokken.

Aftermovie

Foto’s