Online havendiner “out of the box” groot succes

Type event: Webinar Soort event: Online Branche: Overheid

Coronaproof Havendiner: Netwerken met een 3-gangen diner thuis

Donderdag 20 mei 2021 vond vanuit Havenbedrijf Port of Zwolle het vijfde Havendiner Regio Zwolle plaats. Met het jaarlijkse Havendiner haalt Port of Zwolle in samenwerking met Regio Zwolle United de banden aan tussen het havenbedrijfsleven, de havenbedrijven, onderwijsinstellingen en overheid.

 

Door de uitbraak van het coronavirus en de maatregelen daaromheen was het Havendiner in een andere opzet. Dit jaar was er een live kookworkshop en kregen de genodigden een box met ingrediënten thuis gestuurd. Onder leiding van Alwin Evenboer, chef-kok bij de Hanos, ging men thuis aan de slag met het bereiden van een 3-gangen diner. In de kookstudio kookten Jeroen van den Ende (Managing Director Port of Zwolle), Peter Korpershoek en Geert Meijering (wethouder van de gemeente Kampen) mee. Tijdens het Havendiner werd traditiegetrouw de ‘Havenondernemer van het jaar’ bekend gemaakt.

 

Vanuit Time to Speak verzorgden wij het platform en de techniek op locatie. We hebben met bediende camera’s de workshop gevolgd. Ook konden deelnemers via ons platform vragen stellen via de livechat. Het was een groot succes!

Innovatieve productie van het Havendiner Port of Zwolle door Time to Speak