Opening Eurekaweek

Type event: Publieks events Soort event: Hybride Aantal deelnemers: 2500 Datum: 18/08/2021 Locatie: Ahoy Rotterdam Branche: Onderwijs

Battle of the Faculties: Meeslepende competitie tijdens hybride opening Eurekaweek.

De Eurekaweek is dé officiële introductieweek van de Erasmus University Rotterdam en biedt aankomende studenten de kans om kennis te maken met de stad, studie, verenigingen en studiegenoten. Tijdens de afgelopen editie waren wij betrokken bij twee onderdelen; de Opening Ceremonie en The Battle of the Faculties. Dankzij Testen voor Toegang was het mogelijk om studenten fysiek in Ahoy te ontvangen. Speciaal voor de Opening Ceremonie verzorgden wij een livestream waardoor studenten ook de mogelijkheid hadden om het programma thuis te volgen. Tijdens dit programmaonderdeel waren wij verder verantwoordelijk voor de cameraregistratie en beeldregie waarmee we zowel de fysiek aanwezigen als de online kijkers een aantrekkelijk programma konden voorschotelen.

 

Na een snelle ombouw en repetitie vond ’s avonds the Battle of the Faculties plaats. Tijdens deze spelshow waren wij verantwoordelijk voor het concept, verzorgden we de beeldregie en de algehele regie van het event. We bedachten een concept waarbij alle aanwezige studenten het tijdens een quiz tegen elkaar op moesten nemen en er per faculteit een winnaar naar voren kwam. Deze winnaars gingen in diverse spelrondes op het podium de battle met elkaar aan waarna uiteindelijk één faculteit als winnaar overbleef. Wij hebben ontzettend genoten van deze dag en van het enthousiaste publiek en kijken enorm uit naar de komende hybride events die al in onze agenda staan.

Aftermovie