Startbijeenkomst NOVI-gebied

Type event: Bijeenkomst Soort event: Online Datum: 17/02/2022 Locatie: Studio2, Meppel Branche: Overheid

NOVI-gebied bijeenkomst in Studio2: Verbondenheid en klimaatopgaven.

Onze studio, Studio2, vormde de thuishaven van de startbijeenkomst over Regio Zwolle als NOVI-gebied. Regio Zwolle wil zich verder ontwikkelen tot een klimaatbestendige groeiregio vanuit haar status als NOVI-gebied. Aan ons de taak om deze hybride bijeenkomst technisch te begeleiden. We hebben het beeld, geluid en licht voor de livestream verzorgd. Daarnaast hebben we ook de video’s en het artwork gemaakt.  

Onder begeleiding van Hannie te Grotenhuis gingen medewerkers van betrokken organisaties, bestuurders en politici met elkaar en de deelnemers thuis in gesprek. Wij zorgden ervoor dat deze verbinding met het publiek thuis optimaal verliep. De tafelgesprekken werden afgewisseld met video’s van voorbeelden hoe de regio Zwolle al klimaatbestendig werkt: Dwingelderveld, Kraanbolwerk en Ruimte voor de Vecht. Ook werd er stilgestaan bij de klimaatopgaven voor de verdere toekomst en de volgende generatie. Al deze video’s werden vastgelegd en gemaakt door onze collega’s van Time Star Media.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst in onze Studio2 waarbij wij alles verzorgden rondom de techniek, begeleiding, artwork en beeldmateriaal.

Aftermovie