Verbindend en inspirerend op afstand: Het Zone College bruist!

Type event: Personeelsbijeenkomst Type event: Inspiratiedag medewerkers Soort event: Hybride Aantal deelnemers: 750 Datum: 21/03/2023 Locatie: 5 locaties Branche: Onderwijs

Een bruisende dag vol inspiratie op afstand bij het Zone College!

Het Zone College strekt zich uit over verschillende vestigingen: Zwolle, Almelo, Hardenberg en Twello. Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers toch samen konden deelnemen aan een dag vol inspiratie, schakelde de onderwijsinstelling Time to Speak in. En met groot succes! Wij brachten de technische en inhoudelijke aspecten van de vier vestigingen actief samen in een enerverende sessie.

Op diverse locaties kwamen de medewerkers van de school bij elkaar en deelden ze via levendige beeld- en geluidverbindingen de centrale presentatie en de bijdragen van inspirerende keynote sprekers uit Zwolle. Time to Speak verzorgde tevens schakelingen waardoor de lokale workshops onderling gedeeld konden worden. Ondanks de fysieke afstand was er een sterke onderlinge betrokkenheid onder de medewerkers.
Maar Time to Speak ondersteunde het Zone College niet alleen bij de technische infrastructuur. In een uitgebreid voortraject werkten onze redacteuren, projectmanagers en vormgevers actief mee aan de inhoud, de samenstelling van het programma en het aantrekkelijke artwork waarmee het hybride evenement werd opgezet.

Time Star Media, onderdeel van Time to Speak, zorgde voor een blijvende herinnering. We combineerden de totale livestream met de verschillende deelsessies tot één dynamisch geheel. Daarnaast creëerden we een spetterende aftermovie van de dag, waarin we de sfeer en beleving van het evenement in pakkende beelden van slechts 3 minuten samenvatten!

Aftermovie

Foto’s