Drentse onderneming van het jaar 2021

Type event: Publieks events Soort event: Hybride Datum: 24/11/2021 Locatie: Drenthe College, Assen & Studio2 Branche: Overige

Drentse Onderneming van het Jaar 2021 in Hybride Jasje

Stichting ‘Drentse Onderneming van het Jaar’ toont door het jaarlijks toekennen van deze titel haar bewondering én waardering voor de vele zeer uiteenlopende ondernemingen uit Drenthe. Middels de prijs wordt het belang onderstreept van goed ondernemerschap voor de economie en werkgelegenheid in Drenthe. FIZZ | Digital Agency is als partner betrokken bij de organisatie van de nominatie en finale events. In opdracht van hen mochten wij tijdens deze events de techniek verzorgen. 

De nominatieavond vond plaats in een hybride vorm in het Drenthe College in Assen. Er was een beperkt aantal mensen in de zaal aanwezig en de overige belangstellenden konden het programma online volgen via een livestream. Tijdens deze avond gaven de genomineerden een korte pitch over hun bedrijf en de jury koos vervolgens de drie beste bedrijven die door mochten naar de finaleavond. De gehele technische invulling werd door ons verzorgd waardoor zowel de mensen op locatie als de mensen thuis het programma goed konden volgen in zowel beeld als geluid.

 

In het oorspronkelijke plan zou de finaleavond een feestelijk event worden wat plaats zou vinden in Schouwburg Ogterop in Meppel. Er werd gerekend op een volle schouwburg en daarnaast zou het programma ook via een livestream worden uitgezonden voor de mensen die niet aanwezig konden zijn. Het volledige plan om dit event in de schouwburg te organiseren lag al klaar toen anderhalve week voor het event duidelijk werd dat dit vanwege nieuwe aangekondigde maatregelen niet meer mogelijk zou zijn. In een paar dagen tijd hebben wij, samen met FIZZ en Stichting Drentse Onderneming van het Jaar, het programma omgezet naar een online variant die werd uitgezonden vanuit Studio2 in Meppel. Het werd een fantastische avond met live muziek en mooie gesprekken waarbij presentator Marijn de Vries vakkundig toewerkte naar de spannende ontknoping van de avond. Via een feestelijke onthulling werd bekend dat Fuhler Loon en Verhuur B.V. er met de titel Drentse Onderneming van het Jaar vandoor ging.

 

Wij zijn trots op het feit dat we in zo’n korte tijd in staat zijn geweest om een mooi programma neer te zetten dat voor kijkers thuis aangenaam was om te zien en tegelijkertijd recht deed aan de finalisten en de insteek van het award! Want daar draaide het natuurlijk die avond om.

Aftermovie

Foto’s