Talkshow Wattkraft “Solar Inside”

Type event: (Talk) Shows Soort event: Online Aantal deelnemers: 250+ Locatie: Studio2 Meppel Branche: Corporate

Televisiewaardige uitzending van hoge kwaliteit in Studio2 Meppel

Voor Wattkraft hebben we een aantal inspirerende talkshows mogen maken in onze Studio2. Wattkraft is de grootste importeur/ distributeur van Huawei omvormers in Europa en India. Wattkraft wil middels hun talkshows in contact blijven met leveranciers en potentiële opdrachtgevers.

 

Inmiddels zijn er meerdere afleveringen opgenomen van de talkshow ‘Solar Inside’. Dagvoorzitter Boudewijn Koops bespreekt in elke aflevering een thema met vier tafelgasten. In de talkshow komen diverse sprekers aan het woord, daarom is het van belang dat we de show dynamisch in beeld brengen vanuit verschillende hoeken. Geen standaard livestream dus, maar een televisiewaardige uitzending van hoge kwaliteit. Via het Time to Speak platform kunnen leverancier en klant meekijken naar deze twee uur durende interactieve talkshow.

 

Vanuit Time to Speak is één projectmanager aanspreekpunt voor deze klant. Daarnaast bereidt onze redacteur alle shows inhoudelijk voor en leidt zij de draaiboekbespreking. Hierdoor blijven de organisatoren op de hoogte van onze technische vorderingen en kunnen zij zich compleet richten op de inhoud van het event. Van zulke uitzendingen krijgen we energie. Het is een groot succes voor alle partijen.

Wattkraft's 'Solar Inside': Een televisiewaardige talkshow vanuit Studio2 Meppel