Werkbezoek koningin Máxima aan schoonmaakbedrijf CSU

Type event: Presentaties Soort event: Online Datum: 20/04/2021 Locatie: Schoonmaakbedrijf CSU in Uden Branche: Corporate

Time to Speak maakt werkbezoek Koningin Máxima onvergetelijk.

Koningin Máxima bracht een fysiek werkbezoek aan schoonmaakbedrijf CSU in Uden, de winnaar van de Koning Willem I prijs in de categorie Grootbedrijf. We zijn erg trots dat we hier als Time to Speak een grote rol in mochten spelen!

 

De Koningin ging ter plaatse in gesprek met meerdere medewerkers die haar alles vertelden over de diverse innovatieve initiatieven bij CSU. Daarnaast was er een camerateam van ons elders in het land aanwezig waardoor de Koningin live in gesprek kon gaan met een CSU medewerker over bermschoonmaak. Dit alles werd door het team van Time to Speak optimaal in beeld gebracht in opdracht van PPeople en in samenwerking met Tim Cremers als regisseur.

 

Time to Speak was in Uden met 18 medewerkers verantwoordelijk voor het complete technische gedeelte van dit werkbezoek. Onder leiding van Dimitri Nashid Khali werden zowel de led schermen, de opnames, het beeld en geluid op locatie en de livestream tot in detail verzorgd.

 

Dimitri kijkt terug op een meer dan geslaagd evenement. “Alles moest tot in detail afgewerkt worden, zo mochten er bijvoorbeeld geen kabels lopen en was alles afgewerkt in het wit. Daarom hebben we gekozen om gebruik te maken van volledig draadloze camera’s op schouder en op dolly’s. Het moest een volwaardige tv-uitzending zijn, waarbij hoge kwaliteit maar ook veiligheid centraal stond. Dat is goed gelukt. Er was goede afstemming met CSU, de Rijksvoorlichtingsdienst en externe pers. Wij bedanken Erwin Vos, Mariëlle Könst-Tas en John van Hoof van CSU, Tim van Timboektoe en Sheila van PPeople voor deze mooie opdracht, het vertrouwen en de superfijne samenwerking.”

Aftermovie

Foto’s