Beurs organiseren?

Maak uw (vak)beurs nóg relevanter in hybride vorm

 

Hoe maakt u uw (vak)beurs zo relevant en waardevol dat mensen tijd vrijmaken om uw beurs te bezoeken? Als hét zakelijk fullservice evenementenbureau van de toekomst geloven wij sterk in de meerwaarde van een vernieuwend, onderscheidende hybride beursconcept. Een hybride variant vindt live plaats maar kan ook digitaal bijgewoond worden. Om de beurs digitaal bij te wonen kunt u gebruik maken van ons unieke eventplatform. Ons eventplatform voegt extra waarde toe aan iedere beurs en maakt tijd en afstand minder belangrijk. U bereikt meer publiek, kunt soepeler een aftersalesproces inrichten en genereert meer waardevolle (en blijvende) content.

 

Wij denken graag met u mee in het ontwerp en de uitvoering van de stands. Met welk concept kunt u het beste resultaat halen, hoe biedt u meerwaarde voor de standhouders, hoe zorgt u dat online bezoekers óók de mogelijkheid hebben om producten goed te bekijken, en hoe faciliteert u het belangrijke netwerkproces het beste? Kortom, hoe brengt u de standhouders in beeld bij en verbinding met hun doelgroep?

Wilt u uw beurs nóg relevanter en impactvoller maken?

Neem contact op

Wat is de meerwaarde van een hybride beurs?

 

Een hybride beurs vindt live plaats maar kan ook digitaal bijgewoond worden. Zowel het fysieke als online publiek neemt dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. Hierdoor is het mogelijk om onafhankelijk van tijd en plaats samen te komen. Bij een hybride beurs wordt de focus gelegd op interactie. Bezoekers kunnen de dialoog met elkaar aangaan en tegelijkertijd wordt het online bereik vergroot. Een hybride beurs gaat hiermee verder dan een livestream. Tijdens livestreams gaat het om het zenden van informatie, terwijl de kracht van hybride beurzen ligt bij het vergroten van bereik en betrokkenheid met uw bezoekers. Met een hybride beurs kunt u dus standhouders en bezoekers op een efficiëntere manier in contact brengen, het aftersalesproces stroomlijnen en uw beurs naar een hoger niveau tillen!

Maak extra impact tijdens uw beurs met ons eventplatform

Eventplatform
Wilt u enige vorm van interactie, netwerken, sponsoring, stands of rapportagemogelijkheden creëren bij uw beurs? Dan is een eventplatform echt een must! Ook wanneer u meerdere sessies tegelijk faciliteert of een uitgebreid programma voor ogen hebt is een platform wenselijk. Wat een evenementenlocatie voor uw fysieke beurs is, is een eventplatform voor een hybride beursconcept.

 

Ons unieke plaform maakt het mogelijk om een virtuele beursstand te organiseren. U kunt een online ontvangsthal creëren waar u uw bezoekers warm welkom kunt heten met tekst en/of video. Binnen ons platform werken we met programmaoverzichten, webcast, presentaties en talks. Daarnaast maakt ons platform het mogelijk om subsessies op te starten met verschillende bezoekers. En is er een bezoeker die in contact wil komen met een vertegenwoordiger? Zelfs dat is mogelijk door bezoekers met audio en/of video in contact te brengen met mensen op de beursstand.

Slim beursconcept
Natuurlijk wilt u ook uw partners of sponsors een podium geven. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om expositieruimtes in te richten. Bovendien ondersteunt onze software bij de verwerking van de administratie en vult verschillende dashboards met statistieken die meer inzicht geven in uw bezoekers. Hierdoor kunt u op basis van de opgedane kennis het volgende evenement nóg impactvoller maken.

 

Wij ontwikkelen graag samen met u een slim beursconcept waarmee u maximaal rendement uit uw beursbudget haalt. Elke beurs is anders. Daarom personaliseren we ons platform voor iedere opdrachtgever. Afhankelijk van de opzet en het doel van uw beurs bepalen wij samen met u de functionaliteiten van het platform. Door gebruik te maken van ons Timetospeak.platform beleeft de online bezoeker een event alsof hij fysiek aanwezig is. Het combineert het gemak van online met het gevoel van een offline evenement!

Onestopshop

 

Time to Speak heeft alle expertise in huis om u van idee tot uitvoering te ondersteunen bij de organisatie van uw beurs. Van redactie tot projectmanagers, AV en IT-specialisten, regisseurs en een afdeling support. Wij werken met één vaste contactpersoon en ontzorgen u volledig. Als beursorganisator heeft u natuurlijk zelf ook veel kennis en wellicht ook mankracht beschikbaar. Het is daarom ook mogelijk om ondersteuning te bieden op enkele onderdelen. Denk aan conceptontwikkeling, streaming van uw beurs, AV-techniek, locatie, hopsitality en catering, sprekers, entertainment, ticketing en contentcreatie. Bekijk ook het overzicht van onze specialismes.

 

Of u nu kiest voor een live, online of hybride variant, voor een beurs van één of meerdere dagen, en voor een locatie in Nederland of in het buitenland, bij Time to Speak zijn de mogelijkheden om een unieke beurs te organiseren eindeloos.

Klaar om een impactvolle beurs te organiseren?

Neem contact op

Type Events

Congressen Open dagen Webinars Vergaderingen Talkshows Kick-off meetings Lezingen Publieksevents Algemene ledenvergaderingen Personeelsbijeenkomsten Culturele activiteiten Productpresentaties